Sponsoring

Wat is er al gesponsord:

We hebben, mede door inspiratie van andere websites van reizigers, bedacht ons te laten sponsoren tijdens onze reis.

Onze insteek voor de sponsoring is niet direct het krijgen van een beloning, al is dit natuurlijk mooi meegenomen. De belangrijkste reden dat we ons willen laten sponsoren is voornamelijk dat we op deze manier een vorm van contact houden met onze familie, vrienden en kennissen. De bedoeling is namelijk dat jullie ons een opdracht geven en daar iets tegenover zetten. Het mag geld, drop, spullen die we nodig hebben op reis of een andere tegenprestatie zijn. Hier zijn jullie natuurlijk helemaal vrij in.
De opdracht mag met van alles te maken hebben (van een berg beklimmen tot sprinkhanen eten), als het maar uitvoerbaar is op onze reisroute. Op deze manier ontstaat er een situatie dat we elkaar in de gaten houden. Wij zijn onderweg bezig met het uitvoeren van jullie opdrachten, jullie zijn bezig met het in de gaten houden of de opdracht al volbracht is. Zo houden we dus contact met elkaar.
Als de opdracht gelukt is maken we, indien dat mogelijk is, als bewijs een foto. Deze foto zal dan op de website worden geplaatst.

De opdrachten kunnen op elk gewenst moment worden doorgegeven via E-mail: sponsoring@maurice-ingeborgopreis.nl onder vermelding van: sponsor opdracht.

Mocht de sponsoring van de opdracht geld zijn of wil je alleen een donatie doen, dan kan dat op rekening 91.69.88.023 t.n.v. I. Behrens onder vermelding van je naam en/of sponsoropdracht.